Over SAB Electro

Wie wij zijn en waar we voor staan

Contact opnemen

Onze weg tot nu toe 

SAB Electro is nu een bedrijf van formaat, maar dat is niet altijd zo geweest. Onze oprichter Ugur Saban heeft een héél traject afgelegd: van eenmanszaak tot B.V. Aan de basis lag zijn droom om een professioneel bedrijf op te richten, enthousiaste mensen aan te nemen met diezelfde passie, ze goed op te leiden én mooie opdrachten uit te voeren. Deze drijfveren resulteerden uiteindelijk in SAB Electro B.V. en SAB Opleiding B.V. Een kleinschalig begin dus, maar met een groots vervolg.

Waar we voor staan

Passie en samenwerking zijn vanaf het begin al belangrijk bij SAB Electro. Wij geloven in wat we doen. Daarom hebben we oog voor onze werknemers. Zij zorgen ervoor dat we iedere dag weer mogen werken aan mooie projecten. Werknemers van SAB Electro zijn namelijk échte vakmensen. Ze zijn goed opgeleid en volgen daarnaast ook diverse trainingen en cursussen. Zo blijven ze op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Hier ligt onze kracht

Wij bieden onze opdrachtgevers de volgende voordelen:

Werknemers met de juiste vakinhoudelijke kennis

Motivatie en passie voor de branche en het werk

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Een probleemoplossende en proactieve werkwijze

Een hecht team

Wij denken mee en onderhouden intensief contact met onze opdrachtgevers, leveranciers en klanten. Door naar binnen én naar buiten toe een open en informele bedrijfscultuur te hanteren, zorgen we voor een optimaal resultaat. Daarom hechten we belang aan volledige transparantie, eerlijkheid, integriteit en respect. Dit houdt in dat we onze afspraken nakomen en investeren in de groei en expertise van onze medewerkers. Zo hebben we in de afgelopen jaren een team opgebouwd dat zich betrokken voelt bij SAB Electro. Want we doen het samen.