Wat wij doen

Wij gaan de uitdaging aan

Contact opnemen

Kwaliteit en veiligheid vormen de basis

Wanneer het aankomt op kwaliteit en veiligheid werken wij volgens de normen van de Nederlandse netbeheerders. Wij dragen samen de verantwoordelijkheid voor het Nederlandse elektriciteitsnetwerk. Daarom zijn er heel wat voorwaarden waar we aan moeten voldoen, zodat we ons werk goed uit kunnen voeren.

Wij zorgen ervoor dat alle beveiliging, apparatuur en werkmethodes up-to-date zijn. Daarmee garanderen we dat onze werkzaamheden voldoen aan de hoogstaande normen van de netbeheerder én aan uw verwachtingen. Dit maakt SAB Electro een betrouwbare partner binnen de infrasector.

Volledig ontzorgen

Ontzorgen is een term die tegenwoordig vaak voorkomt. Daarom laten we u graag weten wat het voor ons betekent:

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers volledig doordat we alle voorkomende (elektronische) werkzaamheden voor hen uitvoeren. Dit doen we van de eerste stap in het proces tot de laatste. Van het contact met de energieleverancier tot aan de bekabeling in de meterkast. Wij regelen het. Daarnaast beschikken wij over een aantal belangrijke certificaten en keurmerken, waarmee we de kwaliteit van ons werk waarborgen. Wij zijn uw eerste aanspreekpunt als het aankomt op middenspanning, laagspanning, openbare verlichting en civiele techniek.

De volgende stap

Bent u op zoek naar de juiste partner voor een bepaald project of bent u benieuwd wat SAB Electro nog meer voor u kan betekenen? Dan nodigen we u van harte uit om bij ons langs te komen. Wij maken graag tijd voor een goed gesprek.