Werken bij SAB

Ben jij klaar voor een échte uitdaging?

Contact opnemen

De huidige situatie

Op dit moment is er een groot tekort aan vakmensen binnen de infrasector. Dit geldt zeker voor ons vakgebied: de distributiespanning. Maar de rol van het Nederlandse Elektriciteitsnetwerk is steeds belangrijker geworden en zal zich in de toekomst nog verder uit gaan breiden. Elektriciteit wordt namelijk massaal gebruikt, van elektrisch rijden tot grote wind- en zonneparken.

Om de huidige kwaliteit en veiligheid te blijven leveren, zijn we op zoek naar nieuwe vakmensen. Mensen die er klaar voor zijn om hun passie en talent in te zetten en samen met ons de uitdaging aan te gaan.

Wat wij je bieden

Een open en eerlijke bedrijfscultuur

Afwisselende werkzaamheden

Betrokkenheid bij jouw ontwikkeling

Interne trainingen en opleidingen

En dit ben jij

Gemotiveerd en gepassioneerd

Een klantvriendelijke houding

Goed in samenwerken

Klaar om kwaliteit te leveren aan onze diverse opdrachtgevers

Herken jij jezelf?

Dan horen we dat natuurlijk graag!

Nog geen ervaring?

Ook dan komen we graag met je in contact. Van het omscholen van werknemers tot het inspireren van de toekomstige generatie werknemers: bij SAB Electro doen we het allemaal. Ga voor meer informatie naar www.sabopleiding.nl.

Wil je eerst graag langskomen om met eigen ogen te zien of werken bij SAB Electro iets voor je is? Of heb je vragen die je ons graag persoonlijk wilt stellen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Laat van je horen, dan praten we snel verder.